Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

Omkring 20 medlemmer af EmballageForum var mødt op hos Teknologisk Institut i Taastrup, hvor Lars Germann og Alexander Bardenstein, der begge er ph.d. fortalte om fremtidens emballage. Der var stor begejstring at spore hos deltagerne. En af dem var direktør Nanette Thomas, der ejer Synthogra.
GRAKOMs tre overenskomster er fornyet ved aftaler. GRAKOMs advokat, Christian Jensen beskriver her de væsentligste forhold fra fornyelsesaftalerne.
Der var skarp konkurrence til det sidste ved Danmarksmesterskaberne i wrapping - World Wrap Masters Denmark, fortæller dommer Ole Solskin. Vinderen blev Simon Manley Jokumsen, der nu skal med til VM senere på året.
I dag og i morgen er der Danmarksmesterskaber i wrapping. Netop nu konkurrerer de femten deltagere på livet løs. Den første udskillelse sker senere i dag og i morgen vil der være fire tilbage i finalen.
Ørnulf Johnsen tiltrådte i 2021 som CEO i landets vel nok stærkeste bureau, og her ser han både tilbage og frem: Det er blevet både sjovere og mere krævende at være et kreativt bureau.
Midt i et stormvejr har TikTok rettet henvendelse til Creative Club. Adm. direktør i brancheforeningen, Thomas Torp, forklarer, hvorfor man tog mødet – og giver her en nuanceret rådgivning til bureauer.
En kold januar eftermiddag var omkring 20 medlemmer af EmballageForum mødt op hos Teknologisk Institut i Taastrup. Der var begejstring at spore hos deltagerne, som efter to inspirerende foredrag blev vist rundt i Teknologisk Instituts laboratorier.
Sidste år var en dansk virksomhed blandt vinderne i den nordiske emballagekonkurrence. Der er nu åben for tilmelding til konkurrencen, som finder sted i september i Göteborg.
PÅ FESPA Denmarks årsmøde vil uddannelsespolitisk chef for GRAKOM, Anders Mosumgaard, virksomhedskonsulent fra Techcollege, Carsten Kristiansen, COO for Stibo Complete, Frank Sørensen samt CPO for Effection Thomas Urban Andersen komme og fortælle om, hvordan man tiltrækker unge talenter og hvad det kræver at have elever og lærlinge.
På mødet hos Dansk Promotion er der både fokus på cybersikkerhed og på, hvilke tendenser for promotion-markedet i 2023.
Med indlæg fra Smithers, Coca-Cola, The Retail Institute og Europa-Kommissionen kom man allerede på første dag af konferencen 'Shaping the Future with packaging' i Bruxelles vidt omkring emballagebranchens udfordringer og muligheder.
Skal vi droppe Tiktok, og skal vi placere vores pensionsmidler i våbenproduktion? Skal vi boykotte og udskamme Carlsberg sammen med Ecco og Rockwoll? Læs klummen af Thomas Torp, adm. direktør i GRAKOM Kommunikationsindustrien.
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt er hovedtaler på KOMM Dagen, og bruger selv kommunikation til at komme med politiske budskaber.
MyVendo Fair i Odense Congress Center nåede atter op på ca. 1000 deltagere, der granskede bl.a. reklamegaver, promotionprodukter, broderi og firmatøj fra i alt 130 udstillere.
Læs klummen af Thomas Torp, adm. direktør i GRAKOM Kommunikationsindustrien, som i anledning af kvindernes kampdag fejer for egen dør og lover flere kvindelige forbilleder at spejle sig i.
Når Danmarksmesterskabet i wrapping bliver afholdt, kan alle med interesse for fotografering komme og deltage i konkurrencen om at skyde det bedste foto fra wrapping-konkurrencen.
Kina kan kigge med via TikTok, så app’en frarådes fra flere sider. Men rådene fra en håndfuld toneangivende bureauer er anderledes nuancerede.
På et møde i EmballageForum gennemgik GRAKOMs direktør for ESG & bæredygtig udvikling, Carsten Bøg, en række nye EU-direktiver, som vil få indflydelse på virksomheders rapportering og kommunikation af miljø, klima, sociale forhold, virksomhedsledelse etc.
Inspiration kan komme fra andre personers succeser. Talerne på Startup Dagen nøjedes imidlertid ikke med succeserne, men supplerede med de fejltrin, der også giver læring.
Efter to uger er man nået til en aftale i Finland, så arbejdet bliver genoptaget inden for få dage. Derfor kommer det ikke til at gå ud over papirleverancen til Danmark.