FESPA Denmark

FESPA Denmark er en forening for dig, der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk og tekstiltryk. FESPA Denmark giver dig et globalt netværk, kurser, medlemsmøder, seminarer og messerejser, der gør dig klogere på din branche. Du møder kollegaer fra både Danmark og udlandet. 

Som medlem af FESPA Denmark bliver du samtidig medlem af GRAKOM. Du kommer med i en stærk erhvervsorganisation, der har tyngde og slagkraft, og en brancheforening, der forstår sig på lige præcis dit område, og kan hjælpe dig med viden, indsigt og jura. 

Som medlem af FESPA Denmark får du:  

 • Viden og sparring om klima, miljø og compliance  
  Danmarks mest specialiserede miljørådgivning indenfor den grafiske branche. Vi rådgiver og hjælper med mærkninger, klimaberegninger og miljømæssig vurdering af substrater.  
   
 • Professionel rådgivning om personale- og erhvervsjura  
  Vi hjælper dig med alle problemstillinger, der omhandler dine medarbejdere. hjælp til alt fra personalejura og arbejdsmiljø til efteruddannelse af dine medarbejdere. Vi rådgiver også om erhvervsjura og markedsføringsret.  
   
 • Viden, inspiration og netværk 
  Få inspiration og viden om alt fra trends og forretningsledelse til teknik og de nyeste substrater. Du får adgang til faglige kurser, webinarer, messer og netværk i både ind- og udland, samt VIP-fordele, når du og dine kollegaer besøger FESPA-messer. Samtidig får du eksklusive branchenyheder fra Danmark og Club FESPA, GRAKOMs medlemsblad og adgang til vores årlige konference, GRAKOM-dagen. 
   
 • Kontante fordele  
  Der kan være penge at hente ved at blive medlem af FESPA Denmark. Du får bl.a. adgang til Danmarks billigste og mest attraktive barselsfond og en vifte af rabatordninger.  


Bliv en del af et fagligt fællesskab med 120 medlemmer. Meld dig ind i FESPA Denmark her. 

Psst! Er du en nystartet virksomhed? Bliv medlem gratis! 
Er virksomheden startet inden for de sidste to år? Få et gratis startup-medlemskab, der giver dig fuld adgang til alle ydelser det første år – barselsfonden undtaget. Du kan også få 12 måneders gratis abonnement hos ProLøn.

Du må max have tre ansatte og ikke have tegnet overenskomst. 

Meld dig ind som startup her.

Deltag i markedsundersøgelsen FESPA Census 
FESPA udarbejder hvert andet år en global undersøgelse af sign og tekstilmarkedet. Hvad er tendenserne set fra producenter, forhandlere og brugere. Vi vil gerne have data fra Danmark, så vi kan sammenligne med de internationale tendenser. Derfor vil vi opfordre dig til dig bruge 10-15 minutter på at udfylde spørgeskemaet. Det er på dansk, og du kan vinde en tur til FESPA 23 i München. Undersøgelsen præsenteres ved medlemsmøder til foråret.
Deltag i FESPA Census 

Har du et vinderprodukt?
Det ypperste inden for sign og tekstilproduktion præmieres ved et stort anlagt show på FESPA 23 i München. 
Læs mere om FESPA Award 2023 

Om FESPA Denmark

FESPA Denmark er en underforening i GRAKOM. FESPA Denmark er forening for virksomheder, der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk- og tekstiltryk.

Bestyrelsen i FESPA Denmark

Niels Rask, NS System // formand
Jakob Lund, Lund Skilte
Per Nonbye, Nonbye
Christian Østerlund, Danske Lysreklame Producenter
Rikke Christiansen, Skilte og Print

Info & spørgsmål

Vedtægter
Medlemsliste

Vil du vide mere?
Kontakt Michael Brochmann på 23 65 65 33 eller [email protected]