Nyt medlem: 'Vores allerførste kunde er hos os endnu'

Udstyr i topklasse og god service giver loyale kunder. Det er historien hos NIZE equipment. Nu har indehaver Lars Nikolajsen meldt virksomheden ind i Grakom.

Hvad er historien bag virksomheden? 

Vores historie tog form omkring et spisebord i privaten i Odder. Jeg havde arbejdet med det grafiske fag i mange år og været med til at købe og arbejde med nogle af de første UV-printere, der kom til Danmark. Med en god portion viden omkring storformatprintere, produktion og fejlløsning, havde jeg lyst til at starte selv.

Vi har en stærk vision om at ville skabe et firma med high-end produktionsudstyr, med service og samarbejde som vigtigste fokus, og det har gjort, at firmaet har vækstet med lynets hast på de 10 år. Fra en-mands virksomhed til et team på 13 medarbejdere inklusiv 2 Gazelle-awards undervejs. 

 

Hvad er det særlige ved NIZE equipment?

Vi har valgt at fokusere på high-end udstyr og god service, og vi har hele tiden haft for øje at ville skabe gode samarbejder med vores kunder, så vi kunne være med til at udvikle og skabe værdi for deres forretning. Det har betydet, at vi har loyale kunder og vores allerførste kunde er hos os endnu.

 

Hvad er virksomhedens målsætninger for fremtiden?

Vi vil fortsat arbejde på, at vi kendes i Norden for vores high-end maskiner og for vores høje service. Vi oplever, at det er vores styrke, og det som kunderne sætter pris på og roser os for. SwissQprints UV-printer, Nyala, er den mest solgte UV-printer i Europa for 3. år i træk (Kilde: InfoSource), og vi forventer, at vi fortsætter den tendens og dermed etablerer flere markedsandele i Norden.

Vores mål er at styrke vores markedsandel i Norden og blive endnu mere kendt for high-end ”Printers – Cutters – Software”. Vi arbejder mod at etablere kontorer med salg og service i hvert af de nordiske lande.

 

 

Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Grakom?

Vi har valgt at tegne et medlemsskab, da jeg som leder kan få sparring og support på områder som jura, personale, og generelt på vores område salg af udstyr i den grafiske branche.