Object reference not set to an instance of an object.

Unge i den grafiske industri kan vinde international pris

Er du ung i den grafiske industri, kan du nu indsende en opgave til Intergraf, og være så heldige at gå hjem med prisen på 3.000 euro, æren og et diplom.

Intergraf har stiftet prisen Young Talent Award til unge, der bidrager med innovation og kreativitet til den grafiske sektor.

Der er nu åbent for indsendelser til Young Talent Award 2020, og alle unge, der har en tilknytning til den grafiske branche som medarbejder, elev, studerende eller lign, kan deltage. Kravet er blot, at man er under 25.

Prisen blev stiftet i 2018, hvor Theresa Muecke fra Tyskland fik prisen for sin kandidatafhandling: Digital transformation of industrial digital printing: Software concept for an optimised workflow management in industrial, decorative digital printing.

I 2019 blev prisen ikke uddelt i 2019 på grund af for få indsendte cases.

I år er temaet: "Hvordan tiltrækker man unge mennesker til den grafiske branche", og for at komme i betragtning til prisen, skal man skrive en ansøgning samt et resumé på 2-5 sider på engelsk til Beatrice Klose, bklose@intergraf.eu. Ansøgeren må gerne levere visuelle elementer til opgaven.  

Deadline er den 15. januar, og vinderen vil modtage 3.000 euro og et diplom.