I år er Sign & Print-messen udvidet med emballageområdet. Det betyder, at messen kommer hele vejen rundt – fra etiketter, brochurer, kataloger med mere til emballage og skilte samt in-store-løsninger.

Sign, Print & Pack
Så er du brand-owner, designer eller arbejder du med markedsføring, produktion af skilte, tryksager og emballage eller udstillingsmateriale, så vil et besøg på Sign, Print & Pack-messen i Odense Congress Center den 20. og 21. september være udbytterigt. Du møder ikke blot leverandørerne. Du kan også besøge Grakom samt uddannelsesinstitutionerne. På Grakoms stand kan du høre mere om, hvad Grakom kan tilbyde branchens virksomheder. Du kan desuden deltage i den globale undersøgelse FESPA Census, der analyserer den aktuelle situation i sign- og textilbranchen. Du har mulighed for at vinde en rejse til Fespa 2018, hvis du deltager i undersøgelsen.

Mange udstillere og mange aktiviteter
Tidligere har messen været afholdt i en af de mindre haller i Odense Congress Center. I år er det den store hal C, der danner rammen for alle udstillerne og de mange aktiviteter. Som vanligt bydes de besøgende velkommen med den store tryksagsudstilling, som arrangeres af Danish Connection i samarbejde med Det Grafiske Hus.

Inde i messehallen står flere end 60 udstillere klar til at præsentere løsninger, der kan gøre din forretning mere fremtidsorienteret og optimeret med teknologi, der matcher markedets behov. Alle udstillere har noget værdifuldt at tilbyde – også i form af lidt godt til ganen. Der er fx en udstiller, der uddeler flødeboller i fin emballage, og hos andre udstillere er de også klar med mere end blot ny teknologi.

I messehallen er der også en fin udstilling med forskellig emballage, der kan give inspirationer til andre. Og vil du se, hvordan en bil kan pakkes ind i folie, så er der hele to wrappingkonkurrencer. Det store DM i wrapping, hvor vinderen får direkte adgang til FESPA-WM i Berlin til næste år. Det er Jesper Villumsen fra Villum Sign, der styrer slagets gang sammen med to dommere. DM i wrapping ligger side om side med Hexis-standen, hvor der er præmier at vinde, og hvor alle er velkomne til at forsøge sig ud i wrapping-kunsten.

Seminarer, der i sig selv er et besøg værd
Igen i år er der seminarer fra to scener. Den ene er målrettet alle de kreative besøgende. Kursusvirksomheden Intellia giver input og gode ideer til alle interesserede den 20. september, og den 21. er det kursusvirksomheden Softworld, der inviterer til foredrag, der giver dig ny grafisk inspiration.