Rekordmange deltager i årets generalforsamling

Interessen for at deltage i Grakoms generalforsamling og repræsentantskabsmøde 13. april har været overvældende. Og du kan stadig nå at sikre dig en plads – og dermed også indflydelse på foreningen.

 ”Det er imponerende, at vi allerede nu kan notere os en tilmelding på omkring et halvt hundrede deltagere. Det vidner om en stigende interesse i foreningens udvikling – og lyst til at påvirke den,” siger Thomas Torp.

Dagsordenen er netop sendt ud i denne uge. Men det er stadig muligt at tilmelde sig – og det bør man gøre, mener foreningens direktør.

”Foreningen er jo i bund og grund sine medlemmer. Og generalforsamlingen er den særlige dag på året, hvor muligheden er der for at samles og sætte præg på sin forening, plante nye ideer og lufte både kritik og begejstring,” siger Thomas Torp.

”Vi glæder os til både at fortælle om vores planer for foreningen de kommende år og – ikke mindst – til at lytte. Til meninger om og ønsker til vores arbejde for vores medlemsvirksomheder.”

Er du medlem af Grakom, har du modtaget en indbydelse til at deltage i generalforsamlingen, der afholdes på foreningens adresse i Odense, Helgavej 26, fredag d. 13. april, fra kl. 10.30.

Se indkaldelsen til generalforsamlingen her