Nu bliver det lettere at se lønniveauer

Fremover har medlemmer af Grakom Arbejdsgivere, der kan logge ind på Grakoms hjemmeside, mulighed for at se generelle lønstatistikker i Netstat. Netstat indeholder ud over løn også fraværsstatistikker og arbejdsulykkestatistik.

I Netstat er det muligt selv at foretage udtræk på løn, fravær og arbejdsulykker for hele DA-området. Du kan eksempelvis søge på kriterier som medarbejdergruppe, branche, region, arbejdsfunktion eller uddannelse. Her kan du blandt andet finde lønniveauer for DTP'ere.

Adgangen til Netstat kan findes her

 

Mine Tal i Netstat – benchmark virksomheden i forhold til andre

I samme ombæring gives der adgang til, at alle medlemsrepræsenter i Grakom Arbejdsgivere kan se virksomhedens egne tal i Netstat. Dermed er det muligt at sammenligne lønniveau, fravær eller antallet af arbejdsulykker for jeres virksomhed med gennemsnittet af andre virksomheder inden for eksempelvis den samme branche. 

Mine tal giver dig en let og sikker vej til sammenligninger. Du undgår besværet med at beregne lønniveauer eller fraværsprocenter for dine egne medarbejdere, og du er sikker på, at tallene er sammenlignelige. Medarbejdere med adgang til at se Mine tal kan også se virksomhedens kønsopdelte lønstatistik.  
   
Andre medarbejdere kan også få adgang til Mine tal. Det forudsætter dog, at din virksomhedens medlemsrepræsentant i forhold til Grakom.