Masser af muligheder for at dygtiggøre sig

Der er mange muligheder for kurser i forskellige regi, når medarbejdere vil videreuddanne sig. Se her en oversigt over kurser samt udbydertyper.

Der er masser af muligheder når medarbejdere gerne vil dygtiggøre sig. For at give en inspiration til mulighederne, er her en oversigt over, hvilke kurser og hos hvilke udbydere, GRAKOMs medlemmer har søgt kurser det seneste år.

Som man kan se, er der flest, der har søgt kurser i privat regi, men der er langt flere muligheder, fortæller uddannelseschef i GRAKOM samt formand for Grafisk Uddannelsesudvalg, Anders Mosumgaard:

”Vi vil gerne inspirere til, at man kan søge bredt, dvs. både private kurser, AMU-kurser og på akademi- og diplomkurser. Han fortsætter:

”Alle – både timelønsansatte og funktionærer – kan søge fx både private kurser og AMU-kurser, så vi vil gerne slå et slag for at kigge sig godt omkring, når man skal videreuddanne sig.”

Søg støtte
De grafiske kompetenceudviklingsfonde yder støtte til selvvalgt og aftalt uddannelse til medarbejdere omfattet af den grafiske overenskomst, funktionæroverenskomsten mellem GA og HK/Privat og digitalprint- og serigrafoverenskomsten.

Læs mere om regler, vilkår, hvad der kan støttes, og hvordan man søger på de grafiske kompetenceudviklingsfondes hjemmeside: www.grafiske-kompetencefonde.dk.

I kan også kontakte Anders Mosumgaard på [email protected] eller 21406387, hvis I vil høre mere om muligheder for støtte til kurser.