Printvirksomheden Macrodot har i samarbejde med HP stået for at udsmykke børnehospitalet på Odense Universitetshospital til glæde for de børn, der er indlagt. Blandt andet er MR-scanneren blevet dekoreret med skyer.

Macrodots direktør Sean Jäpelt Holm siger, at opgaven var umulig at sige nej til:

”Det har betydet meget for os at være en del af projektet, da det hjælper til at berolige børnene inden de skal i scanneren. Og så kan vi jo også bruge det som en god reference i vores markedsføring at vi har været med på sådan et projekt”

Der er printet i alt omkring 150 kvm til børnehospitalet. Macrodot printede udsmykningen på miljøvenlige HP Latex-printere, og det var da også netop HP, der sponsorerede dekorationerne.

”Vi vil gerne give børn i en svær situation mere tryghed og glæde”, udtaler projektansvarlig hos HP, Mette Vilborg, og fortsætter:  
”Vi vil gerne give det, som vi er gode til – og det er print. Vores printteknologi er alsidig. Vi kan både bruge den i virksomheden, men vi kan også skabe et eventyrunivers af farver og fortællinger som på H.C. Andersen Børnehospitalet.” 

Projektet er fuldt finansieret af HP - med assistance fra designer Susanne Bjerre, Macrodot og skiltemontør Klaus Hansen, ELH Skilte. Alle materialer er lavet af vandbaseret latexprint, som gør det nemt at rengøre, hvorfor denne teknologi er velegnet til hospitaler og andre kliniske miljøer.