Jesper Jungersen bliver ny formand for Grakom

Den grafiske branches nye førstemand vil arbejde for, at Grakom forbliver vedkommende for hvert enkelt medlem. 

Efter 16 år i bestyrelsen overtager Aller Tryk-direktør Jesper Jungersen ved generalforsamlingen 26. april formandsposten i Grakom. 

”En af mine vigtigste opgaver internt bliver at bidrage til at integrere alle de nye medlemmer og fx skabe nogle nye fora, hvor medlemmerne kan inspirere hinanden på tværs af forskellige fagområder,” siger Jesper Jungersen.

”Både nye og gamle medlemmer skal være glade for at være med i Grakom, og vi skal fx forsøge at etablere nogle netværk, ligesom kredsforeningerne skal i spil og tilbyde lokale eller regionale arrangementer, der er vedkommende for mange typer af medlemmer.”

 

Formanden fremhæver samtidig, at de nye fagområder og virksomheder skal være repræsenteret i det løbende arbejde i både bestyrelse, kredsforeninger og udvalg.

Jesper Jungersen blev medlem af bestyrelsen for Grafisk Arbejdsgiverforening i 2003, for Aller lagde vægt på, at han som direktør for en af de største grafiske virksomheder var engageret i branchens fælles arbejde. Han fik titlen som næstformand i 2009 og skifter nu – ligesom sin forgænger – fra dén post til hvervet som formand.

Jesper Jungersen afløser Palle Rosendahl, der takker af efter ni år som formand for Grakom.

I næste nummer af Magasinet Grakom kan du læse et længere portræt af Jesper Jungersen.