Den vestjyske virksomhed HansenPrint, der er specialeret i rådgivning og servicering af printløsninger og udstyr til print og kopi, har netop indgået en aftale med Xerox om at forhandle Xerox’ produkter i Danmark og bliver dermed en del af Xerox’ danske kanalstrategi som Xerox reseller.HansenPrint blev etableret tilbage i 2012 i Esbjerg. Bag virksomheden står to erfarne ejere, Jan Hansen og Peter Yde, der har et indgående kendskab til Xerox-verdenen fra deres tidligere virke. Derfor var det også et nemt valg, da muligheden bød sig.
 
“Xerox har et stærkt brand og er oftest først med nye løsninger og markedsledende teknologier, hvilket både er gældende for løsninger til den grafiske branche og til kontorsegmentet. Vi er derfor meget glade for at vælge Xerox til vores eksisterende pallette af løsninger og produkter. Med Xerox vil vi både løfte og styrke vores forretning,” siger Peter Yde, partner i HansenPrint, og fortsætter:
 
“Med Xerox som partner får vi med ét slag adgang til et væld af nye løsninger. Xerox har nemlig en enestående innovationskraft som virksomhed, og det betyder, at vores kunder bl.a. får adgang til intelligent oversættelsessoftware, nem og hurtig integration af håndholdte enheder samt nye måder at tænke mobilprint og kontor-apps på.”
 
HansenPrint har en stor erfaring med løsninger inden for den grafiske branche og er samtidig specialiseret i at rådgive virksomheder om løsninger inden for workflow, mobilprint mv. samt printudstyr, der både omfatter store og mindre multifunktionsmaskiner og printere samt produktionsudstyr.
 
“Den nye forhandleraftale giver Xerox mulighed for at få en endnu bredere dækning i markedet. HansenPrint har opbygget et godt og bredt kundegrundlag, og vi ser frem til kunne hjælpe vores nye forhandler med at tilbyde flere innovative løsninger til kunderne. HansenPrint har allerede et indgående kendskab til Xerox’ produktportefølje. Derfor ser vi meget frem til at starte samarbejdet op, siger Nicolai Lund, der er General Manager for Xerox Danmark.
 
Aftalen mellem HansenPrint og Xerox i Danmark trådte i kraft den 1. maj 2016, og HansenPrint har igangsat en rekrutteringskampagne med henblik på at ansætte nye salgskonsulenter.
 
Om Xerox
Xerox er med til at ændre, hvordan verden fungerer. Med vores ekspertise inden for imaging, forretningsprocesser, analytics, automatisering samt brugerindsigt udvikler vi arbejdsprocesser, der giver øget produktivitet, effektivitet og brugervenlighed. Vi er til stede i 180 lande, hvor vores medarbejdere skaber meningsfuld innovation og leverer løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder – og deres kunder. Den 29. januar 2016 meddelte Xerox sine planer om at dele selskabet op i to uafhængige, børsnoterede virksomheder: En business process outsourcing-virksomhed og en dokumentteknologi-virksomhed.  Xerox forventer, at opdelingen er gennemført med udgangen af 2016. Læs mere på www.xerox.dk.
 
Om HansenPrint
HansenPrint er specialiseret i rådgivning, salg og servicering af printløsninger og printudstyr. Virksomheden arbejder ud fra kerneværdier som ærlighed, loyalitet og gennemskuelighed, og de to partnere, Peter Yde og Jan Holbæk Hansen, har tilsammen mere end 25 års erfaring med salg af kopi og printløsninger. HansenPrint forhandler MFP-udstyr fra Xerox, Epson, Lexmark og Ricoh. Læs mere på www.hansenprint.dk.
 
For yderligere information, kontakt venligst:                                                                              
Nicolai Lund, General Manager, Xerox A/S
Tlf. 21 71 28 41, e-mail: [email protected]
 
Charlotte Bentzien, Channel Business Manager, Xerox A/S
Tlf. 41 24 00 43, e-mail: [email protected]
 
Peter Yde, Partner, HansenPrint ApS
Tlf. 29 31 82 08, e-mail: [email protected]