GRAKOM tilslutter sig Two Sides

GRAKOM kan i dag annoncere, at vi har tilsluttet os Two Sides Nordics, der er et initiativ for at fremme og promovere bæredygtighed i den grafiske branche.

Med det nye samarbejde vil den danske grafiske branche støtte og kunne gøre brug af Two Sides’ indhold for at promovere papir som en bæredygtig kommunikationskanal.

Udvidelsen er et resultat af et nyt samarbejde mellem Two Sides Nordics og GRAKOM, og Danmark er dermed det femte land i den nordiske region til at tilslutte sig Two Sides Nordics, der også omfatter Sverige, Norge, Finland og Estland. 

”Vi er meget glade for, at Danmark tilslutter sig Two Sides. Danske GRAKOM beskæftiger sig meget med bæredygtighed, og jeg er sikker på, at alt vores indhold og vores aktiviteter i Norden vil gavne dem. Det er vigtigt at så mange som muligt hjælper til med at udbrede de gode nyheder om papir,” siger Magnus Thorkildsen, landechef i Norden for Two Sides, i en pressemeddelelse om samarbejdet.

Adm. dir. i GRAKOM Thomas Torp siger: ”GRAKOM har i årevis arbejdet med bæredygtighed. Miljøet er øverst i alles bevidsthed, ligesom det er det hos os i GRAKOM. Two Sides er en vigtig aktør for at udbrede fakta og komme myter til livs om papir. Vi ser frem til at arbejde sammen med Two Sides i Danmark, og jeg er sikker på, at det her samarbejde vil skabe værdi for vores medlemmer og den grafiske branche i Danmark.”