Grakom Østdanmark afholder første arrangement via Facebook

Smørum Golfklub lagde i sidste uge bane til Grakom Østdanmarks golfmesterskab, og arrangementet var det første, der blev annonceret via kredsenes Facebookgruppe.

”Der var rigtig god stemning, og folk var faktisk vildt begejstrede,” fortæller en tilsvarende begejstret formand for Grakom Østdanmark, Palle Odgaard om golfarrangementet.

”De 24 fremmødte var delt ind i to næsten lige store grupper. En for øvede golfspillere og en for nybegyndere, der så lagde ud med en times undervisning. Derefter spillede vi ni huller på en par-3 bane – og vi var enormt heldige med vejret.”

Folk er ved at opdage Facebook-gruppen

For første gang har Palle Odgaard brugt Grakomkredsenes Facebookside til at invitere til arrangementet. Flere af Grakoms kredse er begyndt at bruge Facebookgruppen, men medlemmerne har tilsyneladende ikke alle tilmeldt sig den endnu.

”Det var en lidt stille start. Det er ikke helt oppe og køre endnu, for folk er først ved at være opmærksomme på nu, at der findes den her gruppe. Men jeg synes, det er smart, for man får i forvejen så mange mails hver dag. Og når det foregår via Facebook kan man samtidig se, hvem der ellers har meldt sig til samt alle informationerne om begivenheden.”

Og Palle Odgaard peger på endnu en fordel:

”Når alle kredsene er kommet med, så kan man også se, hvad de andre kredse laver, og man kan melde sig til arrangementer i de andre kredse også. Derfor skal vi helt klart have folk derind.”

Golfmesterskabet blev afsluttet med en middag og en præmieoverrækkelse til vinderne, der var Heidi Graff, RR Print hos de øvede samt Tom Danielsen, Dana Color Match, fra gruppen af nybegyndere.

”Det var et godt arrangement, som vi regner med at gentage. Jeg vil godt takke Spotpapir for deres sponsorat af goodiebags, golfbolde samt gevinster til vinderne,” slutter Palle Odgaard.

Find gruppen her (din medlemsanmodning skal godkendes af en administrator, inden du får fuld adgang til gruppen)