Grakom Dagen 16

Grakom Dagen 2017 er lige om hjørnet! En dag, hvor du kan møde dine kollegaer, blive klogere og få inspiration med hjem.

Her får du tre grunde til, at du skal hoppe over og trykke tilmeld.


Allan Werk
- trykkeriejer, ildsjæl og udvalgsformand giver gerne 3 bud på, hvorfor du skal tage med til årets faglige indspark d. 31. august:

 1. Få fingeren på pulsen
  ”Robotteknologi, digitale iværksættere og forandringsledelse. Programmet for i år bliver et adrenalinkick af inspiration og er simpelthen så bredt! Det viser virkelig, hvor bred en branche vi er blevet en del af."

  "I år er temaet forandringer. Jeg har drevet virksomhed, siden jeg var 27 år, og især de sidste 10 år har jeg haft forandringer som en naturlig del af hverdagen. For sådan en som mig der er det altså rigtig godt og tiltrængt at få et årligt spark af inspiration, så jeg kan holde fingeren på pulsen.”

 2. Sig hej til mere end en mailadresse
  ”Min datter, der er et af de yngre medlemmer af Grakom, ser virkelig frem til netværksdelen af dagen. Muligheden for at være sammen med sine kollegaer under andre former. Det er en ret så god mulighed for indimellem at bytte Skype og e-mails ud med en dag, hvor man rent faktisk ser sit faglige netværk ansigt til ansigt.”

 3. Plads til at slå sig på lårene
  ”Selvom Grakom Dagen giver muligheden for en masse faglige oplæg, er der alligevel plads til hygge og at slå sig lidt på lårene af grin. I år kigger Lars Hjortshøj forbi og runder dagen af, og det ser jeg virkelig frem til -  hans intelligente humor er da forrygende!
  Jeg har simpelthen aldrig fortrudt, at jeg har taget afsted. Hvert eneste år jeg har været med, har jeg tænkt, at det her år var det bedste! Man møder aldrig sure hoveder, der ikke synes, det var værd at bruge en dag på - væk fra kontoret. Desuden er den tid hurtigt tjent ind igen.
  Hvis man skal køre fra Østjylland, er man da forresten mere end velkommen til at komme med ombord i vores fælles-bus. Vi følges ad – så hyggen kan starte tidligt!”

Skal du med? Det er gratis for alle Grakom medlemmer. Tid, sted, program og tilmelding finder du lige her.

Oplev blandt andet sociolog Anette Prehn, komiker Lars Hjortshøj og Erhvervsminister Brian Mikkelsen.