En ny stærk displayforretning i Danmark

 

Pr. 2. januar 2017 skifter Deku-Pack Gruppen og dens selskaber Pro Display A/S, Deku-Stans A/S, Emballageform ApS, DM Plast ApS samt Vejle Print A/S navn til DS Smith.

Navneskiftet er startskuddet på en ny og forstærket displayforretning, der samler styrkerne fra to nøgleaktører på det danske marked for display- og emballageløsninger under navnet DS Smith Display.

DS Smith Display vil fremover tilbyde sine kunder at dække alle deres behov for in-store promotion af deres produkter, herunder display og POS-løsninger i bølgepap, permanente displays i træ, metal og plastik, digitale løsninger, tryksager, promotionmaterialer, udendørsbannere og en række serviceydelser som eks. grafisk design og logistik- og pakkeservice.

Ifølge DS Smith, vil sammenslutningen af de to displayforretninger medføre markante fordele for både DS Smiths eksisterende kunder og Deku-Pack Gruppens kunder. Display & Development Director i DS Smith, Lars Østerby forklarer:
”Vores nye samlede displayforretning består af en bred vifte af specialister inden for alle områder af salg, udvikling og produktion af displays og POS-løsninger. Herudover har vi i DS Smith Gruppen et stort internationalt netværk, der stiller den nyeste viden, inspiration og værktøjer til rådighed for, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste og mest værdiskabende løsninger.” 

Et eksempel på et af disse værktøjer, er DS Smiths Impact Centre, som er et minisupermarked, hvor kunder kan komme ind og teste deres display- og emballageløsninger i et virkelighedstro miljø og samtidigt blive klogere på, hvad der virker, og hvad der ikke virker inden for netop deres produktkategori.
Display & Development Director, Lars Østerby står i spidsen for den nye displayorganisation i DS Smith og tidligere CEO i Pro Display A/S, Casper Herold er som ny Sales Director Display overordnet ansvarlig for salget.       
 
Om DS Smith
DS Smith er den førende leverandør af bæredygtig bølgepapemballage i Europa og specialiseret plastemballage på verdensplan. DS Smith er repræsenteret i 36 lande og beskæftiger 26.000 mennesker. 

DS Smith i Danmark er én af de førende danske producenter af innovative og genanvendelige display- og emballageløsninger. Virksomheden beskæftiger ca. 680 medarbejdere fordelt på 9 lokationer.

Kilde: Pressemeddelelse fra virksomheden