30 udvalgte medlemsvirksomheder overføres nu til et specialeteam på fem erhvervskonsulenter i Codan. Grafisk Speciale Team, som det nye konsulentteam hedder, overtager en del af opgaverne, der indtil nu har ligget hos Codans assurandører.

Grakom deltog i markeringen af premieren på det nye konsulentteam hos Codan i Aarhus, mandag 2. oktober. I midten: Jurist Kenn Søndergård Nielsen og bogholder Grethe Lund fra Grakom.

Ændringen i Codans betjening af Grakoms forsikringstagere blev godkendt af Grakoms forsikringsudvalg tilbage i maj. Den nye rådgivning trådte i kraft pr. 1. oktober og vil i første omgang omfatte 30 forsikringstagere.

Salgs- og kundeservicechef i Codan, Kasper Vorsaa Langvad, forklarer til Grakom, at kunderne forhåbentlig vil opleve, at det nye team altid sidder klar med et godt og fyldestgørende svar.

”Om det er et spørgsmål til ens police, eller det er en regning, man ikke forstår, så skal vores nye rådgivning opleves nem og hurtig. Samtidig er det også meget vigtigt, at det, man får at vide, er korrekt, så man har tillid til de medarbejdere, man snakker med,” fortæller Kasper Vorsaa Langvad.

Formand for Grakoms forsikringsudvalg, Allan Werk, er opmærksom på, at Grakoms forsikringstagere skal vænne sig til den nye rådgivningsform. Men han er tryg ved ændringen:

”Ved vores besøg hos Codan har vi mødt nogle erfarne og dedikerede medarbejdere, der har sat sig ind i, hvad Grakoms medlemmer har brug for,” forklarer Allan Werk.

Codans Grafisk Speciale Teams fem konsulenter yder rådgivning på hotlinen 33 55 29 19 på alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

De grafiske forsikringstagere, der er blevet tilknyttet Grafisk Speciale Team, har allerede fået besked fra Codan om ændringen og vil også blive kontaktet enkeltvis af en konsulent fra Codan.