Bliv en del af FN’s Global Compact – verdens største netværk for ansvarlige virksomheder

Deltag i online-informationsmøde den 17. august, og hør om den sparring, vidensdeling og værktøjer, du får ud af at være en del af Global Compact Network Denmark.

I Danmark skal vi have verdens grønneste kommunikationsindustri, og det arbejder GRAKOM dagligt på at gøre til en realitet.

For at nå dette mål kræver det, at så mange virksomheder som muligt arbejder strategisk med samfundsansvar og bæredygtighed. Derfor opfordrer GRAKOM medlemmerne til at melde sig ind i FN’s Global Compact Network Denmark.

I netværket findes sparring, vidensdeling, konkrete værktøjer til virksomhedernes ESG-arbejde og ikke mindst et globalt anerkendt rammeværk som sikrer, at virksomhederne kommer hele vejen rundt i deres arbejde med samfundsansvar. Global Compacts ti principper indenfor miljø, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder og antikorruption danner grundlaget for den årlige obligatoriske COP-rapport, som skal udarbejdes og offentliggøres for virksomhedernes bæredygtighedsarbejde. Læs mere om det danske netværk her.

GRAKOM og HK har i samarbejde udviklet Det Grafiske CSR-kodeks, som direkte bygger på Global Compacts ti principper. Hvor de ti principper danner den overordnede ramme, sikrer kodeks, at det bliver brancherelevant og konkret. Er din virksomhed allerede tiltrådt kodeks, vil det derfor være oplagt også at tilslutte sig Global Compact.

Den 17. august kl.10-11 afholder Global Compact Network Denmark et informationsmøde for ikke-medlemmer, hvor du kan høre mere om netværkets tilbud, medlemskab og rapportering. Du kan læse mere samt tilmelde dig det online event her.

Hvis du vil vide mere om, hvordan GRAKOM kan hjælpe din virksomhed med arbejdet med Det Grafiske CSR kodeks og Global Compacts ti principper, markedsføring af jeres CSR-arbejde eller udarbejdelse af en COP-rapport, så kontakt gerne ESG-rådgiver Signe Fribo på [email protected] eller på telefon +45 93 10 94 41.