Åben for indsendelser til international fotokonkurrence

FEP Awards 2023 er det nye navn for den internationale konkurrence for professionelle fotografer.

 

FEP Awards 2023, som er det nye navn for konkurrencen for professionelle fotografer, er åben for indsendelser indtil 16. januar 2023.

I 12 kategorier kan professionelle fotografer dyste i konkurrencen FEP Awards 2023, som tidligere hed FEP European Professional Photographer of the Year Awards.

Man kan deltage med et frit antal billeder i alle de kategorier, man måtte ønske sig.

Billederne bedømmes af en international jury efter 100 point-skalaen, og både indsendelse og bedømmelse sker online. Billederne og vinderne offentliggøres ved The Golden Camera Awards Ceremony den 15. april i Prag.

FEP er en organisation, der repræsenterer nationale professionelle fotografforeninger i ca. 29 europæiske lande, og dermed også dff – en del af GRAKOM. Derfor får dff-medlemmer 10 euro i rabat på indsendelsesgebyret.

Se kategorier, og hvordan man indsender billeder til konkurrencen her.

Dansker med på vinderlisten
Sidste år blev fotograf Henrik Wichmann som eneste dansker hædret i kategorien advertising/commercial - se topbilledet og nedenstående billeder.

Fakta om FEP Awards
Formålet med FEP Awards er at fremme den fotografiske profession samt højne den professionelle standard. Prisen er beregnet til at give anerkendelse til de, der arbejder med den højeste kvalitet og professionalisme. Konkurrencen er et non-profit arrangement og de opkrævede gebyrer vil blive brugt til at promocere FEP og FEPs medlemsforeninger.