Annoncesalg i Udkom og teknisk nyhedsbrev

Udkom leverer journalistisk skarpslebne historier, der også taler til læsere uden indgående branchekendskab. Blandt andre journalister, meningsdannere og beslutningstagere.

Udkom skal være relevant og læseværdigt for ledelse og virksomhedsbestyrelser indenfor kommunikation, design og medieproduktion – og beslutningstagerne læser med.

I den seneste læserundersøgelse (2017) svarer 38 pct., at de har besøgt annoncørens hjemmeside, 25 pct. at de har kontaktet annoncøren og 15 pct. at de har købt produktet eller ydelsen.Udkom udgives seks gange årligt i et oplag på 3.900 eksemplarer. To gange om året udvider vi magasinet med særtillægget Udkom XL (se særskilt medieinformation). Udkom er medlem af Danske Medier, og bladets oplag kontrolleres af Danske Mediers Oplagskontrol. Magasinet er ejet af Brancheforeningen Grakom.

Grakom Teknik udsendes 12 gange årligt til en abonnentkreds på mere end 2000 modtagere. Ønsker du at annoncere i Udkom, tillægget Udkom XL og/eller nyhedsbrevet Grakom Teknik, skal du kontakte Charlotte Grønnegaard på tlf. 24476997.

Se de seneste tekniske nyhedsbreve her:

Grakom Teknik / Juni 2018

Grakom Teknik / Maj 2018

Grakom Teknik / April 2018

Grakom Teknik / Marts 2018

Grakom Teknik / Februar 2018

Grakom Teknik / Januar 2018 

English speaking advertisers: Please find media info in English on this page (blue link box)