Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

EmballageForum

EmballageForum er for alle, der har interesse i design, udvikling, produktion og salg af emballageprodukter. Brancheforeningen samler aktører inden for emballageområdet i et fagligt netværk, der danner rammerne om faglig udvikling, markeds- og ledelsesinspiration, trends og teknik samt ny lovgivning.

Bliv en del af et fagligt fællesskab med 80 medlemmer

Hero-with-details
Charlotte F. Grønnegaard
Charlotte F. Grønnegaard

I EmballageForum finder man inspiration og viden om alle aspekter i emballageuniverset. Lige fra design og trends i brug af materialer og emballagetyper, til hardcore viden om fødevarekontaktmaterialer og miljømærkning og anprisninger.

Der afholdes ca. 10 årlige arrangementer i form af webinarer og fysiske møder og med den årlige emballagedag som branchens fælles samlingspunkt.

Udover de emballagefaglige aktiviteter får du med et medlemskab af EmballageForum også mulighed for at prøve GRAKOMs juridiske og miljøfaglige services af. Du får to timers gratis juridisk rådgivning om året, og det samme gode tilbud gælder for miljø- og klimarådgivning.

Et medlemskab af EmballageForum giver adgang til arrangementer for alle virksomhedens ansatte.

Det er også muligt at tilkøbe ekspertviden inden for:

  • Miljømærker (FSC, PEFC og sporbarhed)
  • Opbygning af ledelsessystemer
  • Forbedring af arbejdsmiljø i produktionen
  • Kemi og lovgivning ifm. Fødevarekontaktmaterialer


Tilmeld dig EmballageForum

 

Fordele

Medlemmer af EmballageForum får brancheviden, netværk og adgang til specialistviden på emballageområdet.

Mindst 10 arrangementer om året for alle medarbejdere.

Gratis jurarådgivning

To timers gratis rådgivning om året.

Gratis miljørådgivning

To timers gratis rådgivning om året.

Tilkøb af miljørådgivning

Mulighed for at købe miljørådgivning til medlemspris.
eventPage.EventTitle
23
Mar.
Konference // Nyborg
KOMM Dagen løber af stablen den 23. marts og bliver afholdt i Nyborg.
eventPage.EventTitle
28
Mar.
Webinar
På dette webinar gennemgår advokaterne Christian Jensen & Niels Johannesen fra GRAKOM de væsentligste markedsføringsretlige nyheder siden september 2022.
eventPage.EventTitle
17
Apr.
Webinar
Erhvervsdrivende bliver stadig mere opmærksomme på, hvordan deres produkter påvirker omgivelserne. Opmærksomheden resulterer i tiltag, der gør produkterne mere miljøvenlige eller sågar bæredygtige.

Hver fredag sender vi et nyhedsbrev ud med både generelle GRAKOM-nyheder og med specifikke branchenyheder til GRAKOMs branchefællesskaber. Du kan se de seneste nyheder herunder og også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder rettet mod kommunikationsbranchen, så tilmeld dig vores fredagsnyhedsbrev.

Omkring 20 medlemmer af EmballageForum var mødt op hos Teknologisk Institut i Taastrup, hvor Lars Germann og Alexander Bardenstein, der begge er ph.d. fortalte om fremtidens emballage. Der var stor begejstring at spore hos deltagerne. En af dem var direktør Nanette Thomas, der ejer Synthogra.
En kold januar eftermiddag var omkring 20 medlemmer af EmballageForum mødt op hos Teknologisk Institut i Taastrup. Der var begejstring at spore hos deltagerne, som efter to inspirerende foredrag blev vist rundt i Teknologisk Instituts laboratorier.
Sidste år var en dansk virksomhed blandt vinderne i den nordiske emballagekonkurrence. Der er nu åben for tilmelding til konkurrencen, som finder sted i september i Göteborg.
Image quote

EmballageForum er stedet, hvor vi kan få inspiration og diskuterer åbent om tidens aktuelle emner

Polyprint

Klaus Kromann

Polyprint