Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Creative Club

Creative Club er brancheforeningen for bureauer der ønsker at stå stærkere – sammen. Stedet hvor branchefolk bliver inspireret og mødes med ligesindede.

Bliv en del af et fagligt fællesskab med 170 medlemmer

Hero-with-details
Michael Brochmann
Michael Brochmann

I Creative Club kan du blive medlem hvis dit bureau arbejder med branding, markedsføring og kommunikation. Det er også muligt at blive personligt medlem eller bureauledermedlem af Creative Club.

Målet er at styrke dit bureau. Som medlem af Creative Club bliver du derfor klædt på med indsigt, inspiration og viden. Kurser, netværksarrangementer og webinarer gør dig og dine medarbejdere klogere og giver dig hjælp til at drive din forretning endnu bedre.

Creative Club er fællesskabet for stærke bureauer. Vi vil højne branchebevidstheden hos os selv og synliggøre vores værdiskabelse for samfundet. Vi står på et sikkert og solidt fundament, der varetager virksomhedens interesser og stiller dig skarpere som leder. Som en del af erhvervsorganisationen GRAKOM har du adgang til rådgivning, ekspertbistand og ledelsesværktøjer.

Som medlem af Creative Club er det lettere og sjovere at drive bureau.

Vi holder mere end 40 arrangementer for vores medlemmer om året. Både for ledelsen og ejerne men også faglige arrangementer for medarbejderne. Det i form af inspirationsmøder, webinarer, online kurser og konferencer.

I Creative Club får du bureaurettet rådgivning inden for medarbejderproblemstillinger, markedsføringsjura og bæredygtighed. Du får en lang række rabatter og fordele på ydelser bureauerne ofte bruger. Få mere indsigt på www.creativeclub.dk

Det er muligt både at være virksomhedsmedlem, personligt medlem og bureauledermedlem af Creative Club. 

Læs mere om de forskellige medlemskabstyper her.

Psst! Er du en nystartet virksomhed? Bliv medlem gratis! 
Er virksomheden startet inden for de sidste to år? Få et gratis startup-medlemskab, der giver dig fuld adgang til alle ydelser det første år – barselsfonden undtaget. Du kan også få 12 måneders gratis abonnement hos ProLøn.

Du må maksimalt have tre ansatte.

Bestyrelse

Formand

Anders Juel

Kirsten Dalgaard

Thomas Søby

Tobias Høgsberg

Albert Funder

Mads Hofman Hansen

Anders Bjerre

Info & spørgsmål

Vil du vide mere?

 

Kontakt Michael Brochmann på:

Tlf: 23 65 65 33

Mail: mbn@grakom.dk

Fordele

Medlemmer af Creative Club får brancheviden, netværk og adgang til specialistviden på emballageområdet.

Mere end 40 events

Adgang til mere end 40 arrangementer om året.

Gense webinarer

Se eller gense en række fagwebinarer.

Gratis BureauTrends

Den årlige analyse af bureaubranchen.

Jurarådgivning

Stærk bureaurettet jurarådgivning.
eventPage.EventTitle
23
Mar.
Konference // Nyborg
KOMM Dagen løber af stablen den 23. marts og bliver afholdt i Nyborg.
eventPage.EventTitle
27
Mar.
Møde // Thisted
dff afholder Q-møde den 27. marts for alle fotografer med fokus på branding, kommunikation, web og billeder hos fotograf Bertel Bolt og reklamebureauet Vizuall.
eventPage.EventTitle
28
Mar.
Webinar
På dette webinar gennemgår advokaterne Christian Jensen & Niels Johannesen fra GRAKOM de væsentligste markedsføringsretlige nyheder siden september 2022.

Hver fredag sender vi et nyhedsbrev ud med både generelle GRAKOM-nyheder og med specifikke branchenyheder til GRAKOMs branchefællesskaber. Du kan se de seneste nyheder herunder og også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder rettet mod kommunikationsbranchen, så tilmeld dig vores fredagsnyhedsbrev.

Ørnulf Johnsen tiltrådte i 2021 som CEO i landets vel nok stærkeste bureau, og her ser han både tilbage og frem: Det er blevet både sjovere og mere krævende at være et kreativt bureau.
Midt i et stormvejr har TikTok rettet henvendelse til Creative Club. Adm. direktør i brancheforeningen, Thomas Torp, forklarer, hvorfor man tog mødet – og giver her en nuanceret rådgivning til bureauer.
Image quote

Jeg tror ikke, man kan finde en forening eller organisation, der er lige så skarp på bureaubranchen som Creative Club.

Superego, Holstebro

Per Tornvig

Superego, Holstebro