Valg af medlemskab

Full service-medlemskab
Med denne type af medlemskab får du også virksomhedsspecifik rådgivning, adgang til GRAKOMs attraktive syge-/barselsfond og en række fordele inden for miljø og CSR.

Læs mere


Gratis medlemskab for startups
Har du startet virksomhed inden for de sidste to år? Har du ansat medarbejdere eller påtænker at gøre det? Så kan du få et gratis startup-medlemskab af GRAKOM. Medlemskabet gælder for virksomheder med max tre ansatte og giver adgang til alle GRAKOMs ydelser inkl. juridisk rådgivning. Du kan prøve det gratis i et år, og hvis du vil fortsætte, overgår det til normalt medlemskab.

Læs mere


Arbejdsgivermedlemskab
For virksomheder med medarbejdere på de grafiske overenskomster. Indeholder de samme ydelser som et full servicemedlemskab, men derudover får du rådgivning om alt, hvad der vedrører de grafiske overenskomster samt mulighed for at trække detaljerede statistikker fra Dansk Arbejdsgiverforening.

Læs mere


Basismedlemskab
For dig som har brug for det faglige netværk, informationer om branchen, adgang til rabataftaler og en gratis branche-hotline, der giver svar på spørgsmål om personale-, markeds- og virksomhedsforhold.

Læs mere 

Interessemedlemskab
For virksomheder som ikke har grafisk produktion som deres hovedbeskæftigelse eller er medlem af en anden brancheforening. Dette medlemskab giver adgang til viden og nyheder om branchen, mulighed for at deltage i netværk og mødeaktiviteter, få sager sat på den politiske dagsorden samt købe miljø- og arbejdsmiljørådgivning til medlemspris.

Læs mere