Køb en markedsføringspakke

Med en markedsføringspakke hos GRAKOM får du en unik adgang til dine potentielle kunder. Du møder kunderne på GRAKOMs hjemmeside, til netværks- og kredsmøder, konferencer og gennem nyhedsbreve.

Basis markedsføringspakke
Med en basis markedsføringspakke får din virksomhed en præsentation på grakom.dk med logo, link til egen hjemmeside, en kort virksomhedspræsentation og adgang til GrRAKOMs medlemsaktiviteter inkl. adgang for én person til lederkonferencen GRAKOM Dagen.

Udvidet markedsføringspakke
Den udvidede markedsføringspakke giver yderligere adgang til det lukkede medlemsnet på grakom.dk og mulighed for at få nyheder på din virksomhedspræsentation på grakom.dk. Der er også inkluderet et medlemskab af det lokale netværk og adgang for op til tre personer til lederkonferencen GRAKOM Dagen. På GRAKOMs hjemmeside får du en udvidet præsentation med mulighed for at lægge produktnyheder og arrangementer op.


Vilkår
Markedsføringspakkerne tegnes løbende og gælder for et år ad gangen. Hvis ikke aftalen opsiges med tre måneders varsel, forlænges markedsføringspakken med et år. Markedsføringspakken faktureres kvartalsvis.

Ja tak, jeg vil gerne have en markedsføringspakke.