Inspiration fra Club FESPA

Et overblik over nyhederne fra hele FESPA. 

FESPAs internationale side er et godt sted at kigge efter inspiration og viden til at udvikle din virksomhed.

Som medlem af FESPA Denmark har du adgang til alle Club FESPAs artikler. Det kræver blot, at man opretter sig som bruger. Det kan man gøre her.

Du kan få håndgribelige råd om alt fra besparelser i produktionen til designløsninger i FESPAs ’How to Guides’ eller ekspertråd og prognoser for branchen i FESPAs ’Business Advice’.

Vi giver et kort overblik over nogle af de nyeste, brancherelaterede artikler:

Tips til at blive grønnere
Forbrugere og kunder stiller højere og højere klimakrav til produkter og produktion. Det gælder også i printbranchen, hvor det kan være svært at foretage præcise udregninger af det faktiske co2-aftryk. FESPA deler råd til at arbejde med at sænke udledningen af CO2, og har også talt med klima- og miljøchef i GRAKOM, Carsten Bøg, om klimaberegneren ClimateCalc. 

Læs hele artiklen her.

Mød FESPAs nye formand
FESPA får ny formand til oktober. Christophe Aussenac, der er stifter og adm. dir. i den franske skiltevirksomhed ATC Groupe, deler sin vision for printbranchen nu og i fremtiden.

Læs mere her.

Sådan kan du gøre noget godt for biodiversiteten
En rapport fra i år viser, at vi er nødt til at ændre vores måde at forbruge og producere i vores samfund, hvis vi ikke skal gøre uoprettelig skade på naturen. Find rapporten og læs råd til, hvad du selv kan gøre for miljøet. 

Læs mere her.

Alle artikler fra Club FESPA kan læses her.