Inspiration fra Club FESPA

Et overblik over nyhederne fra hele FESPA. 

FESPAs internationale side er et godt sted at kigge efter inspiration og viden til at udvikle din virksomhed.

Som medlem af FESPA Denmark har du adgang til alle Club FESPAs artikler. Det kræver blot, at man opretter sig som bruger. Det kan man gøre her.

Du kan få håndgribelige råd om alt fra besparelser i produktionen til designløsninger i FESPAs ’How to Guides’ eller ekspertråd og prognoser for branchen i FESPAs ’Business Advice’.

Vi giver et kort overblik over nogle af de nyeste, brancherelaterede artikler:

Print til indretning i vækst. Det betyder muligheder
Indendørs indretning er ét af de største vækstmarkeder inden for digitalprint. i 2024 anslås det, at markedet vil være på over 54 mia. dollars. Wouter Derichs, salgs- og marketingchef for storformater i Canon Europe, deler indsigter om udviklingen på området, og hvilke muligheder det skaber.

Læs mere her.

COP26 og FESPA-folket
I starten af november mødes verdens ledere i FN for at diskutere, hvordan vi sammen kan skabe et mere bæredygtigt samfund. Dominic Harris fra CarbonQuota giver et bud på, hvilken indflydelse mødet får for FESPA-medlemmer - og hvad man selv kan gøre for at imødekomme forandringer. 

Læs mere her.

Highlights fra World Wrap Masters 2021
Traditionen tro løb verdens største wrapping-konkurrence af stablen under FESPA-messen. Denne gang som et europæisk mesterskab. Her løb tyske Norman Brubach med sejren. Danske Ole Solskin, der er adm. dir. i Suntint og som tidligere har været hoveddommer ved konkurrencen, var master of ceremony ved seancen. 

Læs mere om konkurrencen og se highlights her.

Alle artikler fra Club FESPA kan læses her.