FESPA Denmark vil finde Danmarks bedste wrapper

Vinderen af World Wrap Masters 2021, Norman Burbach, flankeret af konkurrencens konferencier, danske Ole Solskin.

Vinderen af World Wrap Masters 2021, Norman Burbach, flankeret af konkurrencens konferencier, danske Ole Solskin.

FESPA Denmark afholder World Wrap Masters i en dansk udgave i slutningen af april. Det skarpeste wrappingtalent løber med titlen som Danmarks bedste wrapper – og får muligheden for også at opgradere den titel til verdens bedste ved FESPA’s Global Print Expo i Berlin.  

I efteråret blev World Wrap Masters afholdt i en europæisk udgave, da FESPA-messen blev afholdt i Amsterdam. Det var uden dansk deltagelse – hvis man da ser bort fra konkurrencens konferencier, danske Ole Solskin Ravn, CEO i Suntint, der tidligere har været hoveddommer ved konferencen.

Det bliver der lavet om på, når World Wrap Masters igen bliver afholdt som et verdensmesterskab i forbindelse med FESPA-messen, der i år finder sted i Berlin fra d. 31. maj til d. 3. juni.

FESPA Denmark afholder nemlig et Danmarksmesterskab, hvor vinderen sikres en plads i konkurrencen. Det sker ved en åben konkurrence hos Audi i Fredericia d. 22. og 23. april.

Her kommer Ole Solskin Ravn også til at optræde. Både som konferencier og som hoveddommer. Han håber, at den danske konkurrence kan skabe mere interesse for håndværket og give flere danskere mod på at vise deres evner ved konkurrencen.

”Hvis vi skal blive dygtigere som branche, så kræver det, at folk giver noget af sig selv. Det er præcist, hvad denne her konkurrence er til for. Alle ved, hvad der sker her, og derfor kan det være nervepirrende at blive dømt og bedømt – men det betyder samtidig, at de kan lære fra sig,” sagde Ole Solskin til GRAKOMs magasin i forbindelse med konkurrencen. Han fortsætter:

”Hvis ikke man giver noget selv, skal man heller ikke regne med at få noget. Det er derfor, det er så vigtigt, at de unge deltager i konkurrencer som World Wrap Masters og forstår, at de skal vise deres håndværk frem.”

Han både tror og håber på, at det danske niveau generelt viser sig at være højt.

”Jeg glæder mig til at se, hvor gode de unge danske wrappere faktisk er. Danmark har altid klaret sig godt i international sammenhæng, og vi har vist nok både en europamester og en verdensmester fra nyere tid. At konkurrencen igen kommer på dansk jord, bliver godt for branchen. Dels for det faglige – men vigtigst af alt for kammerateriet og netværket,” siger Ole Solskin.

Netværk er da også en del af programmet ved konkurrencen, da FESPA inviterer til Wrappers Night med middag og øl fredag d. 22. april.

Læs mere om konkurrencen her.