Danmarksmester i wrapping: Det var skidesjovt

Maria Terp Holt blev Danmarksmester i wrapping i weekenden. Hun vil opfordre alle til at deltage: Det er det bedste kursus, man kan få.

Maria Terp Holt fra BW & Madsen Skiltereklame blev kåret som Danmarksmester i wrapping i lørdags. Hun vil anbefale alle at deltage, siger hun:

”Jeg vil råde alle at springe ud i det og være med. Det er det bedste kursus, du får.” Hun forklarer hvorfor:

”Når man ikke selv er i gang, kan man gå rundt og se, hvordan de andre gør. Du kan lure tips og tricks af hos de andre deltagere. Og også feedback’en fra dommerne, kan du tage med dig hjem.”

Maria Terp Holt, der har arbejdet fem år som skiltetekniker, brugte sine øjne godt undervejs, for hun havde hård konkurrence fra Filip Sørensen fra Profolie og Simon Manley Jokumsen fra Foliefashion. Simon er bl.a. tidligere Danmarksmester i wrapping.

Og så var det endda anbefaling fra en bekendt, der gjorde, at hun stillede op, men hun har ikke fortrudt, og på spørgsmålet om, hvad der var det sværeste, svarer hun:

”Helt klart tidspresset og adrenalinen, der pumper, men det var skidesjovt.”

Til lykke med titlen til Maria, der er den første kvindelige Danmarksmester i wrapping. Konkurrencen blev holdt hos Audi Fredericia, arrangøren var FESPA Denmark og Maria skal nu deltage i verdensmesterskaberne i wrapping i Berlin i juni i år.

Maria Terp Holt i gang med wrapping