Myvendo Fair: Der var stor gensynsglæde

På Myvendo Fair i august var både udstillere og besøgende tilfredse, selvom der var færre af begge.

I marts 2020, var Myvendo Fair sidste messe i Odense Congress Center, da Danmark lukkede ned ugen efter messen.

Myvendo Fair var den sidste messe, der blev afholdt i Odense Congress Center (OCC) inden nedlukningen i marts 2020, og det var den første messe i OCC, da der blev mulighed for at holde messer igen.

Inden MyVendo Fair gik i gang, sagde arrangøren Ole Larsen, at han var overbevist om, at udstillere og besøgende glædede sig til at se hinanden igen.

Og det fik han ret i. GRAKOM talte med både flere udstillere og gæster, og begge parter gav udtryk for, at det var dejligt at se hinanden i øjnene igen. Således lød det fra Bo Esbensen fra Func ApS:

”Man kan tydeligt mærke på både udstillere og besøgende, at folk har manglet kontakt. Der er masser af gensynsglæde, og vi har talt med kunder hele tiden, både i går og i dag.”

Bo Esbensen, Func ApS

Også medejer af Bongout, Christian Arrildt var positiv:

”Det har været fint, vi er bestemt ikke utilfredse, især andendagen har været god. Vi har solgt mindre end vi plejer, men det er fint i forhold til, at messen i år er i august. Det er det muliges kunst pga. corona, og med denne messe kan vi inspirere de besøgende. Vi er her for at vise nyheder, og vi har faktisk også fået et par nye kunder,” sagde medejer af Bon Goût, Christian Arrildt.

Messen blev i år afholdt i august i stedet for marts, men det betød ikke noget, sagde Patrick Hoffmann, salgschef hos Prodir Scandinavia:

”Gæsterne har været meget snakkesalige, og så længe der kommer samme antal gæster, betyder det ikke noget for mig, om der er færre eller flere udstillere. Og jeg fornemmer, at der har været det samme antal besøgende, som der plejer. Det har han gjort godt igen, Ole. Det har ikke betydet noget for os, at messen flyttede til august.”

Patrick Hoffmann, Prodir Scandinavia

"Vi kommer helt sikkert til næste år"
En af de besøgende var Hans Larsen, der er adm. direktør hos Cartex, som bl.a. sælger reklamevarer til bilforhandlere. Han var på Myvendo Fair med sin kone, for de er egentlig på ferie, men ville lige forbi og hilse på et par leverandører.

”Jeg har været her før et par gange, og har tidligere set nogle fine ting fra Polen, men det kom desværre aldrig i gang på grund af corona. Jeg synes det både er hyggeligt og interessant at se, hvad der er på markedet. Vi plejer også at tage til PSI-messen i Düsseldorf for at lede efter leverandører,” sagde Hans Larsen.

To andre besøgende var Kenni Nielsen og Maria Christiansen, der er henholdsvis ejer og medarbejder hos Make Grafix.

”Det er en god messe, der er lidt af det hele. Jeg kunne godt tænke mig, at der var nogle maskiner, men der er et stort udvalg af forskellige leverandører,” siger Kenni Nielsen og fortæller, at de da også har købt nogle drikkeflasker og talt med andre leverandører.

Maria Christiansen supplerer:

”Vi kommer helt sikkert til næste år. Det er rart at møde leverandører, som man ellers kun skriver eller taler i telefon med.”

650 besøgende
Fra arrangøren selv lød der også tilfredse toner:

”Det var en kæmpe fornøjelse at møde forhandlere og udstillere igen, og selvom mange udenlandske leverandører ikke deltog, var de 97 deltagende leverandører meget tilfredse med besøg fra lidt mere end 650 indkøbere fra ca. 350 forhandlere,” siger Ole Larsen.

Næste års messe finder sted den 9. og 10. marts i Odense Congress Center.

Også i år gik GRAKOMs medarbejdere, Charlotte F. Grønnegaard og Marie Raun Knudsen rundt og delte spørgeskemaer ud med GRAKOMs kaffevogn. Her står de sammen med DPA's formand, Rony Benattia.