"Man kan få stor glæde af hinanden"

”For os som reklamebureau er det rigtig godt at være blevet bragt sammen med jer, for vi higer efter inspiration, så vi kan præsentere andet end drikkedunke til vores kunder," sagde kreativ direktør i Buchs til DPA's generalforsamling.

”Det er klart en fordel at være medlem af GRAKOM, der trækker tråde ud til forskellige dele af kommunikationsindustrien, via fx Creative Club, DPA, FESPA og Emballageforum, fordi man kan få stor glæde af hinanden.”

Det sagde kontaktdirektør i reklamebureauet Buchs, Thomas H. Søby, som også er medlem af GRAKOMs og Creative Clubs bestyrelser, i et indlæg på DPA’s generalforsamling den 23. marts 2022.

Han fortalte også, at reklameartikler er en stor del af Buchs hverdag, fordi man ofte anvender det i kundernes kampagner og han kan godt bruge noget input fra medlemmerne af DPA:

”For os som reklamebureau er det rigtig godt at være blevet bragt sammen med jer, for vi higer efter inspiration, så vi kan præsentere andet end drikkedunke til vores kunder.”

Lige nu bruger Buchs en lokal leverandør, fordi det er praktisk, men udover inspiration, kunne man godt bruge en leverandør, der også har lagerplads, for det er faktisk en udfordring for Buchs selv at måtte lægge lagerplads til de varer, man sælger videre.

På vej ind på emballageområdet
Buchs startede som trykkeri og dermed et traditionelt GRAKOM-medlem, men i takt med, at man gik mere og mere ind i reklamebureaubranchen, så man et behov for en forening, der kunne noget med.

”Vi talte med GRAKOMs ledelse, og de var heldigvis meget lyttende, og havde selv haft nogle af de samme tanker som os. Det førte til fødslen af Creative Club, som vi er rigtig glade for at være en del af.”

Nu er Buchs også på vej ind på emballageområdet, og derfor ser Thomas Buch det som en fordel, at han hører under den forening, der står bag Emballageforum, og der kommer hele tiden nyt til, siger Thomas Søby:

”Der dukker hele tiden nye platforme op, og det digitale fylder mere og mere. Hvem ejer data? Det er nogle af de ting, vi kan få hjælp til fra GRAKOMs jurister, og med emballageområdet under fuld udvikling, gør vi også brug af GRAKOMs miljøafdeling.”