DPA-netværk

Tre årlige møder der opdaterer dig på, hvad der sker i branchen

Som en del af branchen for reklame- og gaveartikler skal du hele tiden være opdateret – hvilke tendenser ser vi, hvad rør sig på miljøområdet, og hvordan går det generelt i branchen. DPA og GRAKOM tilbyder nu et netværk, hvor du sammen med ligesindede bliver inspireret, får målrettede input og samtidig kan møde dine kolleger.

Møder i 2022

Generalforsamling i DPA // 23. marts // Middelfart
DPA inviterer til generalforsamling på HUSET i Middelfart den 23. marts kl. 15-17.

15.00-16.00 // Generalforsamling. 
16.00-16.30 // Tendenser på markedet for promotion i 2022 ved Mads Lindegaard, cheføkonom i GRAKOM/DPA
16.30-17.00 // Samspillet mellem reklamebureau og branchen for reklameartikler ved Thomas Søby, næstformand i GRAKOM og kontaktdirektør i Buchs
18.00 // Middag

Fra megatrends til forbrug // flyttet til efter sommeren
Kom og hør hvad der hitter lige nu blandt forbrugerne, når det gælder farver, materialer og designs – og få indsigt i, hvorfor vi vælger, som vi gør. Vores forbrug og de ting, vi vælger at omgive os med, er et spejl af samfundet, og den tid vi lever i. Hvad enten det gælder vores valg af fødevarer, tøj, fritidsinteresser eller den måde, vi indretter vores hjem på. Bettine Ortmann fra TrendTribe vil tage os med på en rejse fra Megatrends til forbrug, og give indsigt i hvilke farver, materialer og designs vi foretrækker at omgive os med lige nu og hvorfor.

Oplægsholder: Bettine Ortmann
Bettine Ortmann er stifter af TrendTribe og lektor på KEA, hvor hun underviser i markedsføring, kultur og trends, oplevelsesdesign mv. Hun har udviklet en guide til, hvordan man kan arbejde med branding i det fysiske rum og udtrykke sin brandidentitet med udgangspunkt i kulturelle trends, der kan omsættes til fysiske sanseoplevelser igennem farver, materialer, dufte, og visuelle effekter.

DPA’s brancheanalyse & branchetendenser // 4. oktober kl. 15-17 // Middelfart
På dette netværksmøde får du indsigt i, hvordan det er gået i promotionbranchen i det forgangne regnskabsår. Vi ser på, hvad der trender på markedet samt bureauernes forventninger. 

Cheføkonom Mads Lindegaard fra DPA/GRAKOM vil gennemgå de økonomiske nøgletal for branchen, se hvem der har klaret sig godt, hvad de gode har gjort, og hvilke økonomiske tendenser der tegner sig, når vi skuer fremad.

Erik Kragh fra Spicas vil give sit bud på, hvilke tendenser der rører sig i profil-, gave- og promotionbranchen lige nu. Han vil også komme med et bureaus syn på markedet, og de krav & ønsker bureauerne har til produkter og forhandlere.

Alle møder starter kl. 15 og afsluttes ca. kl. 17 med lidt drikkelse og mulighed for at netværke.

Pris

Medlemskab koster 5.000 kr. ekskl. moms pr. år. Du binder dig for et år ad gangen og må sende flere personer fra virksomheden til de forskellige netværksmøder. Derudover modtager du nyhedsbrevet fra DPA.
Hvis du i forvejen er medlem af DPA/GRAKOM, er adgangen til netværksmøderne inkluderet i dit kontingent.

Indmeldelse