Danish Promotion Association

Danish Promotion Association (DPA) er brancheorganisation for virksomheder i Danmark, der forhandler eller producerer reklame- og gaveartikler, merchandise og profilbeklædning. 

I DPA kan du netværke med andre fra branchen på de tre årlige fagmøder, blive klogere på branchen og få de nyeste trends og tendenser. Den årlige brancheøkonomianalyse er en del af medlemskabet. Vi varetager også branchens politiske interesser og taler jeres sag på Christiansborg. På miljøsiden får du med den fordelagtige miljøaftale mulighed for hjælp til compliance og produktspørgsmål. 

Som medlem af DPA bliver du samtidig medlem af GRAKOM. Det betyder, at du både er med i en stærk erhvervsorganisation, der har tyngde og slagkraft, og en brancheorganisation, der forstår sig på lige præcis dit område, og kan hjælpe dig med viden, indsigt og jura.  

Som medlem af DPA får du: 

 • Viden og sparring om klima, miljø og compliance 
  Vi rådgiver og hjælper med miljøledelse og compliance. For distributørmedlemmer er det obligatorisk at have en compliance-aftale enten med GRAKOM eller en anden rådgiver.

 • Professionel rådgivning om personale- og erhvervsjura 
  Vi hjælper dig med alle problemstillinger, der omhandler dine medarbejdere.

 • Inspiration, indsigt og netværk 
  Udover arrangementer i DPA kan du og dine medarbejdere deltage i webinarer, kurser og netværksmøder.

 • Kontante fordele 
  Du bliver en del af GRAKOMs fordelsprogram med Danmarks billigste og mest attraktive barselsfond og en vifte af rabatordninger.


Vil du vide mere? 

Læs om alle de medlemsfordele, du får gennem GRAKOM. 

Meld dig ind her 

Psst! Er du en nystartet virksomhed? Bliv medlem gratis! 
Er virksomheden startet inden for de sidste to år? Få et gratis startup-medlemskab, der giver dig fuld adgang til alle ydelser det første år – barselsfonden undtaget. Du kan også få 12 måneders gratis abonnement hos ProLøn.

Du må maksimalt have tre ansatte og ikke have tegnet overenskomst. Hvis du er distributør, skal du stadigvæk have en compliance-aftale. 

Meld dig ind som startup her 

Medlemmer

Medlemsliste

Vil du vide mere?

Kontakt Marie Raun Knudsen på 40 90 91 10 eller [email protected]