Netværksmøde: Regulering af engangsprodukter af plast

Netværksmøderne i GRAKOMs emballagenetværk har altid fokus på de nyeste tendenser indenfor kvalitet, miljø og fødevare. Vi drøfter både hvad der sker i branchen og i markedet samt ny lovgivning. Vi behandler det på både virksomheds- og produktniveau, og vi har altid fokus på et særligt tema.

Emnet for dette første møde vil have fokus på de kommende EU-reguleringer af forskellige engangsprodukter af plast. Hvad kommer der til at ske, hvilken effekt og konsekvenser ville disse reguleringer have i praksis, og hvad er egentlig definition på et engangsprodukt? Vi vil invitere en ekstern oplægsholder til mødet, der skal gøre os klogere på bl.a. disse spørgsmål.

Kort om netværket

Netværket er med til at beslutte mødeemnerne, og som deltager får I en adgang til netværkets eget dokumentkatalog hos GRAKOM, hvor materialer og oplæg fra alle møder bliver gemt. Derudover står GRAKOMs miljø- og konsulentafdeling løbende til rådighed med sparring og afklaring af relevante spørgsmål over telefonen.

Møderække i 2020

25.02.2020 // Regulering af engangsprodukter af plast

19.05.2020 // Emne endnu ikke fastlagt

25.08.2020 // Emne endnu ikke fastlagt

24.11.2020 // Emne endnu ikke fuldt fastlagt – dog evt. præsentation fra COWI med resultater af undersøgelse vedr. forbud mod engangsplastprodukter