Hans Jørgen Nielsen – FARLIGT - når medierne fodrer din indre frygt

Medierne er gode til at piske en stemning op, og det kan have sin pris. Hør hvordan budskaber om det farlige ofte opstår på baggrund af misforståelser, halve sandheder og himmelråbende overdrivelser. Det afdækkes, hvem der fodrer os med frygt, hvilke greb de benytter, og hvad det er for mekanismer, der driver dem.

 

Om Hans Jørgen Nielsen – Medforfatter til bogen FARLIGT – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det, der udkom på Gyldendal sidste år. Hans Jørgen er formidleren og skabsøkonomen, der i årtier har omsat tekst fra embedsmænd, regeringsnedsatte kommissioner og forskere til noget, omverdenen forstår. Han har tidligere arbejdet som både spindoktor og journalist.

 

Jesper Koch –  Du får den opmærksomhed, du fortjener

Vi sælger alle sammen noget hver dag, men kender du det, at du tænker: Vi har et fantastisk produkt, MEN INGEN SER OS, INGEN HØRER OS, OG INGEN HUSKER OS. Jesper vil på humoristisk og grænseoverskridende måde vise dig, hvor let du er at manipulere med, og hvordan du tænder købsknappen hos dine kunder. Du kommer til at høre, hvordan du anvender de forskellige videnskabelige neuro-triggere, der med garanti øger effekten af din kommunikation.

 

Om Jesper Koch - Jesper er uddannet i Innovation Design fra INSEAD Business School i Paris, samt uddannet adfærdspsykolog med speciale i adfærdsdesign fra Århus Universitet og Stanford. Desuden har han arbejdet med innovations- og adfærdsdesign i virksomheder fra hele verden siden 2002.

 

Tilmelding

Deltager #1
Deltager #2
Deltager #3