Pernille C. Lotus – Influencers som ny marketingkanal

De sidste tre år er Influencerbranchen eksploderet også i Danmark. Hvad betyder det for måden at markedsføre sig på, og hvordan kan man bruge influencers i sin markedsføring? SMAC Agency og HIPPO Management repræsenterer mere end 80 influencers og gør disse til de største inden for deres felt. Pernille vil fortælle, hvordan man arbejder med influencers og forklare, hvorfor de er så populære og ikke mindst, om der er en markedsmulighed for den grafiske branche.

Om Pernille C. Lotus - Pernille er ekspert i influencer marketingbranchen og besidder stor viden om SoMe kanaler som Instagram, Blogs, Facebook og YouTube. Hun er stifter af SMAC Agency, medstifter af HIPPO Management og direktør for begge virksomheder. Pernille har været selvstændig inden for online business de sidste 13 år.

 

Når produkt og salg går digitalt

Den digitale tidsalder bevirker, at alt hvad du gør bliver transparent. Kunderne ved, hvad du tilbyder, hvordan du håndterer konkurrenterne og dine forskellige muligheder for at løse kundens forretningsmæssige behov. Det udfordrer sælgerne, og det udfordrer dit traditionelle trykte produkt. Niklas vil komme ind på hvilke digitale markedsmuligheder der er i dag, og han vil udfordre det traditionelle salgsmøde, så din salgsindsats kan tilpasses den digitale tidsalder og klæde sælgerne på til den nye virkelighed.

 

Niklas Laugesen: Niklas er oprindelig uddannet jurist, men var med til at stifte Napp i 2008. Han er i dag CEO i Napp, som arbejder med optimering af salg og forretningsstrategier baseret på digitale platforme, som virksomheden selv har udviklet. Softwaren betjener mere end 30.000 sælgere i 35 lande.

Tilmelding

Deltager #1
Deltager #2
Deltager #3