Jesper Bo Jensen
Den grafiske branche og fremtidens bæredygtighed
Hvordan ser fremtiden ud for branchen, og hvad betyder det for branchens muligheder for at opfylde krav om bæredygtighed? Men også hvordan vi på længere sigt går mod en cirkulær økonomisk målsætning? Skal vi trykke færre fysiske produkter og kun have skærme, eller er det lige præcis den forkerte løsning? Hvordan harmonerer det cirkulære med papir, pap og lignende materialer?

Jesper Bo Jensen
Jesper er fremtidsforsker samt stifter og direktør for Fremforsk – Center for Fremtidsforskning. Han har en lang række bogtitler på cv’et både som hovedforfatter og sammen med andre. Medstifter af Rådet for bæredygtig erhvervsudvikling. Jesper har løst en række udviklingsopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder og er en flittig foredragsholder.

 

 

 

Sine Beuse Fauerby og Carsten Bøg
Miljømærker: Fup eller fakta
Det miljømæssige aftryk på en tryksag afspejles ved en række mærker i markedet. De mest udbredte er Svanen og FSC, men der er også en række andre mærker. Men hvilket mærke er det mest troværdige, og har branchen brug for nye og andre mærker? Bliv klogere når Grakoms miljøchef Carsten Bøg diskuterer dette med energi- og miljøpolitisk seniorrådgiver Sine Beuse Fauerby fra Danmarks Naturfredningsforening.

Sine Beuse Fauerby
Sine er uddannet cand.rer.soc. og arbejder i Danmarks Naturfredningsforening medaffalds- og ressourcepolitik, på EU, nationalt og lokalt niveau. Det omfatter alt fra affaldsdirektivet til cirkulærøkonomi-pakken. På de forbrugerrettede aktiviteter er Sine involveret i miljømærkenævn, grønne indkøb, mikroplastkampagne m.m.

Carsten Bøg
Carsten er leder af Grakoms miljøafdeling og en af ankermændene bag udbredelsen af arbejdet med miljømærker i branchen. Carsten har arbejdet med miljø og bæredygtighed i den grafiske branche i mere end 25 år.

Tilmelding

Deltager #1
Deltager #2
Deltager #3