European Graphic Arts Hackathon

Vi vil have dig ombord

Mener du, ​​at print spiller en vigtig rolle og fortsat vil gøre det i vores digital verden. Er du overbevist om, at tryksager og digitale applikationer kan gøre vores verden endnu bedre. Og er du en person, der handler, og ikke blot vil stå på sidelinjer. Så er dette Hackathon din chance for at præsentere dig og din idé for et europæisk panel af grafiske fagfolk.

For at udfordre dig og hele den grafiske branche og søge efter innovative produkter og services har VIGC, i samarbejde med EY, Intergraf, Industrien Partnerskab Agoria-Sirris-Vlaio, GRAKOM og andre europæiske brancheforeninger, lanceret dette Hackathon.

Hvad kan du forvente?

Et hackathon er strengt taget en design sprint event – ofte baseret på softwareudvikling – hvor mennesker i små teams arbejder sammen om softwareprojekter med en fast tidsgrænse. Det er målet at aflevere software eller hardware proof of concept i slutningen af ​​arrangementet.

Vi ser på dette koncept med en bred tilgang til udfordringer, der kan være relevante for hele den grafiske branche. Med andre ord leder vi efter teams eller personer, der arbejder sammen i 2 dage om en udfordring, der kan føre til en innovativ løsning til den grafiske branche, virksomheden eller leverandøren. Dette kan spænde fra nye markedstilgange eller forretningsmodeller til nye produkter eller services – og det kan også være relateret til software eller hardware.

Under vejledning af mentorer og eksperter (fagfolk med forskellige specialer fra vores branche) og med tips fra organisationsudvalget vil de deltagende teams arbejde på en udfordring efter eget valg. Det er en intensiv, men frem for alt berigende proces, der som minimum resulterer i et levedygtigt produkt ved slutningen af anden ​​dagen.

Teams kan sammensættes af produktionsvirksomheder, leverandører, studerende og foreninger. På grund af den virtuelle form kan holdene samles og placeres uafhængigt. De bedste resultater opnås, når deltagere med forskellige baggrunde og specialiteter indgår i et team.

Innovation & netværk

Hackathon handler om at møde andre mennesker med forskellige baggrunde fra hele Europa samt være kreative og hands-on med innovation i to dage – og koble dette til en sjov og anderledes oplevelse.

Som afslutning af ​​Hackathon præsenterer hvert hold resultatet for en jury, der derefter belønner de mest værdifulde projekter.

Er du klar til at tage denne udfordring? Tilmeld dig og bliv synlig overfor de forskellige partnere i den grafiske branche. Sammen former vi fremtiden.

Praktisk

Hackathon vil afholdes virtuelt. Vinderne bliver inviteret til The Congress den 9. november på Lamot i Mechelen. Afhængig af hvor vinderen er placeret, kan dette gøres fysisk eller virtuelt. Sproget under Hackathon er engelsk, og projekterne skal også være indsendt på engelsk. Kommunikation i et team er naturligvis mulig på eget modersmål.

Hackathon dag 1: 25 oktober kl. 9.00-00.00
Hackathon dag 2: 26. oktober kl. 8.00-16.00

Læs mere og tilmeld dig her