Netværksmøde & middag inden emballagekonference

Den 21. februar 2019 holder Intergraf, FTA Europe og Smithers Pira en international konference i Bruxelles med fokus på de nyeste tendenser inden for emballage. Konferencen fokuserer på den voksende emballageindustri i Europa med særligt fokus på forbrugerne. Oplægsholderne vil præsentere forskellige udviklinger inden for sektoren samt teknologier og materialer.

På emballagekonferencen er der diverse netværksaktiviteter, hvor der er mulighed for at møde kolleger fra hele Europa. Vores erfaring er, at Intergrafs fagtekniske konferencer er velbesøgte og med højt fagligt niveau.

Udover konferencen og netværksmulighederne modtager deltagerne en europæisk markedsrapport, der er udarbejdet af Smithers Pira.

Medlemmer af Grakom og deltagere i emballagenetværket kan deltage i konferencen til halv pris (190 EUR).

Se det fulde program.

Invitation til netværksmøde og middag dagen før konferencen

Dagen før konferencen holder Grakom et netværksmøde med temaet EU’s lovgivningsinitiativer på emballageområdet. Efter mødet vil vi gerne invitere på middag.

Program 20. februar:

16.00-17.30: Netværksmøde om EU’s lovgivningsinitiativer

18.30-21.00: Middag med Grakom som vært

Program 21. februar:

09.00-17.00: Packaging Conference

Tilmelding & spørgsmål

Hvis du er interesseret i at deltage i konferencen og arrangementet dagen inden eller har spørgsmål, send en mail til Michael Brochmann på mbn@grakom.dk. Også hvis du udelukkende ønsker at deltage i konferencen.