Ejerledernetværk: Bestyrelsen i ejerledede virksomheder

Er du ejerleder og går med en række spørgsmål omkring din virksomhed, som du gerne vil drøfte med ligesindede? Så er Grakom ejerledernetværk måske noget for dig.

I netværket mødes en gruppe af virksomhedsledere, som samtidig også er ejere, for i et fortroligt rum at udveksle erfaringer samt blive klogere på de udfordringer og emner, der optager dem i forbindelse med driften af deres virksomhed.

Fællesnævneren for deltagerne er, at det skal være ejerledere i kommunikationsbranchen.

Næste møde i ejerledernetværket er den 12. september kl. 15-18 hos LABELCO, Samsøvej 38, 8382 Hinnerup. 

Dette møde har fokus på bestyrelsen i ejerledede virksomheder. Kun 19 % af danske ejerledede virksomheder har en reel bestyrelse, og i rigtig mange virksomheder er det ejerne selv samt familiemedlemmer,der udgør bestyrelsen. Dette kan være en hæmsko i forhold til at skabe vækst, øge værdien og udvikle virksomheden. Vi får en præsentation af, hvordan man kan arbejde med sin bestyrelsessammensætning i virksomheden og baggrunden for, hvorfor det er vigtigt med en mere professionel bestyrelse.

 

Kort om netværket

Netværket har repræsentanter fra det meste af Jylland. Der afholdes fire møder om året. Møderne afholdes fra kl. 15-18 med et enkelt, der slutter kl. 20 og afsluttes med middag.  Prisen for deltagelse i netværket er 6.000 kr. pr. person pr. år, som inkluderer eksterne oplæg, mødefaciliter og spisning.

Møderække i 2018
1. møde // 24.01.2018 // SkilteStedet // Hvad er min virksomhed værd? ved Match-Online
2. møde // 18.04.2018 // Jydsk Emblem Fabrik // Udvikling & fastholdelse af medarbejdere + middag på Mefisto
3. møde // 12.09.2018 // Bestyrelsen i ejerledede virksomheder
4. møde // 14.11.2018 // info følger

Læs mere om netværket her.