Oprettet 30/11/2016

Bliv medlem af Grakom

Et medlemskab af Grakom giver adgang til en række ydelser og fordele. Virksomhedens behov og dine ønsker afgør, hvilke type medlemskab, du har brug for.

Basismedlemskab
For dig som har brug for det faglige netværk, informationer om branchen, adgang til rabataftaler og en gratis branche-hotline, der giver svar på spørgsmål om personale-, markeds- og virksomhedsforhold.
Læs mere

Full servicemedlemskab
Med denne type af medlemskab får du også virksomhedsspecifik rådgivning, adgang til Grakoms attraktive syge-/barselsfond og en række fordele inden for miljø og CSR.
Læs mere
 

Arbejdsgivermedlemskab
For virksomheder med medarbejdere på de grafiske overenskomster. Indeholder de samme ydelser som et full servicemedlemskab, men derudover får du rådgivning om alt, hvad der vedrører de grafiske overenskomster samt mulighed for at trække detaljerede statistikker fra Dansk Arbejdsgiverforening.
Læs mere

 
Interessemedlemskab
For virksomheder som ikke har grafisk produktion som deres hovedbeskæftigelse eller er medlem af en anden brancheforening. Dette medlemskab giver adgang til viden og nyheder om branchen, mulighed for at deltage i netværk og mødeaktiviteter, få sager sat på den politiske dagsorden samt købe miljø- og arbejdsmiljørådgivning til medlemspris.
Læs mere