Oprettet 11/01/2018

Grafiske teknikere og mediegrafikere dyster

De grafiske uddannelser er igen repræsenteret ved Danmarksmesterskabet i håndværk, når DM i Skills går i gang 18. januar 2018 i Messecenter Herning.

 

Foto: Per Daugaard/Skills Denmark

Deltagere fra mere end 40 fag dyster om at blive den bedste inden for deres fag, mens andre unge gennem forskellige publikumsaktiviteter viser det spændende ved deres fag.

Grafiske teknikere og mediegrafikere fra hele landet har kvalificeret sig til at deltage i mesterskabet og forbereder sig netop nu til konkurrencerne. Mesterskabet er en unik mulighed for, at eleverne kan udfordre sig selv og vise deres faglige kompetencer.

Mediegrafikerelever fra Aarhus Techs praktikcenter står for live streaming og dokumentation af begivenhederne via Facebook og Instagram, mens andre grafiske elever sørger for involverende publikumsaktiviteter på standen. 

Man kan følge Skills via Facebook og Instagram på Grafiske-karriereveje.dk.

Fagets stand byder både på publikumsaktiviteter, vejledning og mulighed for at følge de dygtige unge deltagere i konkurrencen om at blive Danmarksmester.

Det er mediegrafikerelever fra Herningsholm Erhvervsskoles praktikcenter, der står for præsentationsaktiviteter sammen med grafisk teknikerelever fra Tech Colleges praktikcenter.

De grafiske fags deltagelse er et samarbejde mellem Grafisk Uddannelsesudvalg og de skoler, der uddanner grafiske teknikere og mediegrafikere. Det er Next Uddannelse København, Roskilde Tekniske Skole, Syddansk Erhvervsskole, Hansenberg, Aarhus Tech, Herningsholm Erhvervsskole og Tech College Aalborg.

Deltagerne i konkurrencerne ved DM i Skills 2018:

 

Grafisk tekniker:   

Cecilie Kristine Thomsen, Eccoprint

Mai Østergaard Jørgensen, MB Textiltryk 

Mads Dyrberg Bundgaard, Polyprint 

 

Mediegrafiker:

Amalie Bolt Kjer, DDB Copenhagen

Michelle Koch Nielsen, hummel

Rasmus Dahl Engholm, Langhoff Promotion      

Isak Zacharias Hejnesen, Heyday 

Benjamin Aa Nygaard, Mindmill Denmark     

Matthias Lundgaard Nielsen, Tech College

 

DM i Skills foregår over tre dage fra 18. - 20. januar.