Oprettet 12/01/2017

Kursus: Værdibaseret prissætning i den kreative branche

Kursus: Værdibaseret prissætning i den kreative branche image
Design skaber værdi, men reklamebureauerne oplever, at deres kunder i mindre grad er villige til at betale for de kreative ydelser. En række undersøgelser viser, at prisen på bureauydelser falder med fem procent om året.

Hvad kan man som reklame- eller designbureau selv gøre for at skabe en rentabel forretning og operere med en mere værdibaseret prissætning?

På dette specialtilpassede kursus får du svarene, en række værktøjer og inspiration. Du får input til:
  • Beskrivelse af opgaven – scope of work
  • Hvordan arbejder man med værdibaseret prissætning?
  • Forhandlingsevner – bliv klædt på til forhandlingen med indkøbsafdelingen
  • Udnyttelse af brandet – hvorfor får nogle bureauer mere for deres arbejde end andre?
Programmet veksler mellem undervisning, praktiske øvelser og tjeklister.

Tjeklisterne er lavet, så du kan arbejde videre med dem, når du kommer hjem.

Henrik JensenUnderviser er Henrik Jensen. Han har tidligere været CEO for de mere end 20 kommunikationsbureauer, der findes i Dentsu Aegis Network i Norden. Henrik er i dag PhD studerende ved Roskilde Universitet indenfor ”Business Model Innovation”.

Program

Hvad er prissætning?
Hvad betyder prissætningen for din forretning? Alle forskere peger på, at en mere værdibaseret prissætning er vejen frem. Men hvad er værdibaseret prissætning egentlig? Og hvorfor er det en bedre ide end den timebaserede prissætning?

Hvordan kommer jeg i gang med at prissætte mere værdibaseret?
Ron Baker har udgivet bogen ”Implementing Value Pricing”. Her gennemgår han de otte trin, der skal til for at implementere en værdibaseret prissætning. Vi gennemgår de otte trin og evaluerer, hvor god du er i dag til værdibaseret prissætning.

Hvordan får jeg kunderne til at betale en højere pris for mine bureauydelser?
Vi runder dagen af med at opsummere, hvad der skal til for, at du kan få en højere pris for dine bureauydelser. Du får tjeklister til det hele. Så kan du gå i gang med det samme, når du kommer hjem.

Tilmelding