Kursus: Fødevareemballage – grundkursus om lovkrav og risikostyring

Kursus: Fødevareemballage – grundkursus om lovkrav og risikostyring image

Viden om fødevarelovgivning og fødevarestandarder er afgørende for medarbejdere beskæftiget i virksomheder, der indgår i ”fødevarekæden”, herunder producenter af emballage- og labelprodukter.

Kurset giver deltagerne en basal og nødvendig viden om de specifikke lovkrav og fødevarestandarder, der gælder på fødevareområdet, samt forslag til hvorledes en virksomhed som underleverandør i fødevarekæden kan indrette sine indkøbs-, salgs- og forsikringsvilkår, lade sig certificere, dokumentere og udarbejde risikovurderingsmodeller.

EmnerFølgende emner vil blive behandlet:
  • Fødevarekontaktmaterialer
  • Kundekontrakter
  • Fødevaregodkendelse
  • Fødevarestandarder
  • Certificering
  • Forsikringsvilkår
  • Produktions- og proceskrav
  • Systemdokumenter og risikovurderingsmodel for fødevareledelsessystem

Tilmelding