Konference: CSR I PRAKSIS II 2017

Brug Verdensmålene i CSR-indsatsen

Praktiske redskaber, hands-on rådgivning og inspiration
Med vedtagelsen af Verdensmålene har erhvervslivet fået en fælles retning for sin bæredygtighedsindsats, og målene er så konkrete, at virksomheder, som vil bidrage til den bæredygtige udvikling, nemt kan forholde sig til dem. Men hvordan implementerer virksomheden målene i sin drift og forretningsstrategi, så man kan arbejde med dem i praksis?

Med praktiske redskaber, hands-on vejledning og cases fra ”det virkelige liv” følger CSR i Praksis II 2017 op på CSR i Praksis-konferencen i maj med flere svar på spørgsmålet og klæder deltagerne på til selv at arbejde med Verdensmålene.

På konferencen er Grakom vært for et seminar, som præsenterer eksempler på konkrete sammenhænge mellem udpegning af relevante Verdensmål og virksomhedens arbejde i praksis, konkret og markedsføringsmæssigt. Ved etableringen af et CSR-kodeks, som binder virksomhederne sammen om i fællesskab at tage et større samfundsansvar, har den danske grafiske branche været blandt bannerførerne inden for CSR. Derfor er der for branchens virksomheder god sammenhæng mellem forretning, et solidt CSR-niveau og koblingen til Verdensmålene. På seminaret kan deltagerne høste af erfaringer fra en hel branches omstilling i en mere bæredygtig retning og få konkrete cases på, hvordan virksomheder gennem strategisk CSR-samarbejde med hinanden, deres leverandører og kunder kan skabe god forretning og samtidigt er med til at opfylde Verdensmålene.

Se hele programmet her.

Tid & sted
11. oktober kl. 9-16
NEXT – Erhvervsuddannelse København

Pris
950 kr. ekskl. moms // få 20 % rabat ved at skrive Grakom i kommentarfeltet ved tilmelding
595 kr. ekskl. moms for virksomheder under 50 ansatte

Du kan tilmelde dig her.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til konferencen, er du velkommen til at kontakte Marie Raun Knudsen.