Konference: CSR i Praksis 2017

Brug Verdensmålene i CSR-indsatsen

Praktiske redskaber, hands-on rådgivning og inspiration
Med vedtagelsen af Verdensmålene har erhvervslivet fået en fælles retning for sin bæredygtighedsindsats, og målene er så konkrete, at virksomheder, som vil bidrage til den bæredygtige udvikling, nemt kan forholde sig til dem. Men hvordan implementerer virksomheden målene i sin drift og forretningsstrategi, så man kan arbejde med dem i praksis?

Med praktiske redskaber, hands-on vejledning og cases fra ”det virkelige liv” giver CSR i Praksis 2017 svar på spørgsmålet og klæder deltagerne på til selv at arbejde med Verdensmålene.

På konferencen er Grakom vært for et seminar, som kobler FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling til ”god” forretning. Det primære for at lykkes med det er ”væsentlighed”, siger miljøchef Carsten Bøg. Grakom har stået i spidsen for transformeringen af en branche fra ”problemfyldt” til at være førende i verden på samfundsansvar og har stærke erfaringer at dele ud af til virksomheder, som gerne vil koble Verdensmålene til deres forretningsstrategi. Læs også artiklen Verdensmålene i et forretningsmæssigt perspektiv.

Se hele programmet her.

Tid & sted
18. maj kl. 9-16
KEA – Københavns Erhvervs Akademi
Guldbergsgade 29, København N

Pris
950 kr. ekskl. moms // få 20 % rabat ved at skrive Grakom i kommentarfeltet ved tilmelding
595 kr. ekskl. moms for virksomheder under 50 ansatte

Du kan tilmelde dig her.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til konferencen, er du velkommen til at kontakte Marie Raun Knudsen.